Partner worden

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier op het gebied van garagedeuren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Online Garagedeur Partner

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare leverancier die uw garagedeuren gratis op locatie aflevert? Een leverancier die helpt en adviseert bij de aankoop van een maatwerk garagedeur? Dan is Online garagedeur uw ideale partner!

Wij helpen u graag met maatwerk garagedeuren passend voor elke situatie. Kwaliteitsdesign met eindeloze mogelijkheden. Bestel online uw garagedeur en geniet van stijgende kortingspercentages.

Hoe werkt dit ?

Per bestelde garagedeur kunt u korting op de volgende aankopen verdienen. Eén deur besteld is één jaar kans op korting*. Bestelt u vier tot acht garagedeuren binnen één jaar, dan krijgt u hierna 3% korting op alle nieuw bestelde deuren binnen het betreffende jaar. Bestelt u negen tot twintig garagedeuren binnen één jaar? Dan krijgt u 5% korting op alle nieuw bestelde deuren binnen het betreffende jaar.

Wordt u partner? Dan krijgt u een digitale map opgestuurd waar alle informatie in staat, zoals de brochures en voorbeeld foto’s.

Heeft u dan nog vragen? Wij staan u graag te woord.

Partner-korting

Aantal deuren per jaar Korting
0-3 0%
4-8 3%
9-20 5%
21+ 7%

Eigen deur samenstellen

Elke deuropening heeft een ander formaat en daarom is het belangrijk dat een garagedeur op maat wordt gemaakt. Bij ons kunt u gemakkelijk uw garagedeur samenstellen. Hierbij kunt u de soort deur, het formaat, de kleur en overige wensen doorgeven. Nadat u alles heeft ingevuld kunt u een offerte aanvragen of direct de deur bestellen. Na het plaatsen van de bestelling duurt het vervolgens ongeveer 6 weken voordat de deur is geleverd.

Een offerte aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en vraag vrijblijvend een offerte aan. 

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.