Sectionaaldeuren

Omarm gemak, moderne uitstraling en absolute veiligheid met sectionaaldeuren

Op deze pagina vindt u alle sectionaaldeuren in ons assortiment.

sECTIONAALDEUREN op maat

Het beschermen van waardevolle bezittingen, het gemakkelijk betreden en verlaten van de garage, en een stijlvol uiterlijk. Dit zijn onmiskenbare factoren bij het kiezen van de juiste sectionaaldeur. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij uw specifieke wensen en behoeften. Onze sectionaaldeuren op maat kunnen volledig naar uw wensen samengesteld worden met verschillende oppervlaktes, structuren en uitstralingen. Wilt u graag inspiratie op doen? Kom langs in onze showroom en ontdek de verschillende mogelijkheden.

Woodgrain Plano

Vanaf  €1186

Woodgrain Ligna

Vanaf  €1186

Woodgrain Plancha

Vanaf  €1186

Stucco Plano

Vanaf  €1186

Stucco Plancha

Vanaf  €1186

Stucco Colore

Vanaf  €1186

Satin Plano

Vanaf  €1252

Satin Ligna

Vanaf  €1252

Cassetta

Vanaf  €1253

Woodline

Vanaf  €1253

Design Umbra

Vanaf  €1231

Design Line

Vanaf  €1266

Materialen en kleuren in jouw persoonlijke stijl 

De perfecte sectionaaldeur combineert functionaliteit met esthetiek en wordt gekozen met oog voor detail. Kies uit robuuste materialen zoals een houten sectionaaldeur, staal of aluminium, elk met hun eigen voordelen en unieke uitstraling. Bekijk de Woodline, Satin Plano en nog meer modellen. Daarnaast zijn er verschillende kleuren beschikbaar. Zo wordt een deur niet alleen een praktisch element, maar ook een visueel aantrekkelijke toevoeging aan uw woning. Benieuwd welke kleuren en materialen er allemaal zijn? In onze online showroom kunt u inspiratie opdoen over de talloze uitvoeringen en mogelijkheden voor uw nieuwe sectionaaldeur. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. 

 

Ons uitgebreide assortiment

Bij Online Garagedeur bieden we professionele montage aan. Als garagedeur leverancier hebben wij namelijk nauw contact met professionele montagebedrijven. Wilt u ze toch liever zelf plaatsen? Dan hebben wij een montagehandleiding die u kan helpen de garagedeur te monteren.