Al ruim 45 jaar specialist in dit vakgebied!

Bij ons bent u aan het juiste adres voor een geïsoleerde garagedeur die eenvoudig is samen te stellen op onze website. Wij zijn al ruim 45 jaar specialist in dit vakgebied en helpen u graag verder met uw nieuwe garagedeur.

Over Onlinegaragedeur.nl

In 1978 zijn we begonnen als reparatie- en onderhoudsbedrijf voor bedrijfsdeuren. Vanuit onze vakmanschap en sterke visie zijn wij uitgegroeid tot een groot bedrijf. Door onze liefde voor het vak willen wij iedereen voorzien van een kwalitatief goede garagedeur. Om deze reden hebben we onlinegaragedeur.nl opgericht om garagedeuren te leveren door heel Nederland en België.

TOPKWALITEIT garagedeuren

Bent u op zoek naar een nieuwe garagedeur? Dan bent u aan het juiste adres! Wij hebben een breed scala aan garagedeuren van de hoogste kwaliteit. Wij hebben sectionaaldeuren en openslaande garagedeuren verkrijgbaar in verschillende kleuren of in een houtlook. Daarnaast zijn onze garagedeuren niet alleen stijlvol en energiezuinig, maar ze zijn ook gemakkelijk te installeren. Dus waar wacht u nog op? Stel uw ideale garagedeur gemakkelijk samen!

Onze service is exclusief montage.

Ruim 45 jaar specialist

Gratis bezorging

Binnen 6 weken geleverd

Service &garantie

Hieronder vindt u alle informatie die u nodig heeft omtrent onze service en garantievoorwaarden. Bij vragen over onze voorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Reviews

Wij zijn al ruim 45 jaar specialist in het leveren van garagedeuren. Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Veel klanten gingen u voor en vertellen graag over hun ervaring met onze dienst en producten.

Veelgestelde vragen

Wat is de levertijd?

De levertijd van onze garagedeuren bedraagt 4-6 weken en word aan het einde van de week geleverd. 1 dag voor de levering wordt er contact met u opgenomen hoe laat het wordt geleverd.

Er ontbreken onderdelen in mijn pakket, wat moet ik nu doen?

Is je pakket niet compleet? Niet getreurd, neem contact op via (050) 302 2002 of vul het contactformulier in.

Hoe moet ik de garagedeur opmeten en monteren?

Op de website staat een handleiding voor het opmeten van de deur. Als de deur is geleverd dan zit daarbij ook een montagehandleiding.

Zijn de deuren geïsoleerd?

Ja, alle deuren die wij verkopen zijn van binnen geïsoleerd.

Worden de garagedeuren ook gemonteerd?

Nee de deuren worden niet gemonteerd vanuit online. Bij online garagedeuren leveren we alleen garagedeuren aan huis en wordt het door u zelf gemonteerd of u kunt een bedrijf inhuren voor het monteren.