Werkwijze

Op deze pagina vindt u de vier stappen die u doorloopt bij de aankoop van een garagedeur. U kunt de deur zelf samenstellen en vervolgens zelf monteren met de handige handleiding. Natuurlijk brengen we u ook graag in contact met ervaren montagebedrijven als u er zelf niet uitkomt.

Hoe wij te werk gaan

In vier gemakkelijke stappen uw nieuwe garagedeur bestellen en monteren? Lees snel verder!

Stap 1 Inmeten

Het inmeten van uw garagedeur is een precisiewerk wat niet afgeraffeld mag worden. Wanneer het inmeten niet juist wordt uitgevoerd, dan zal de garagedeur niet passen. Wij helpen u graag een handje en hebben daarom een instructievideo gemaakt om het inmeten een stuk makkelijker te maken. Liever een handleiding? Die hebben we ook gemaakt, u leest hem hier.

Stap 2 Advies en offerte

Bij deze stap kunt u gemakkelijk via de deur samensteller uw deur samenstellen naar wens. Hierbij geeft u uw voorkeur voor soort deur, kleur, maten en overige opties door. Vervolgens kunt u ervoor kiezen om de garagedeur direct te bestellen of een offerte aan te vragen. Komt u er niet uit? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij geven u advies op maat.

Stap 3 Levering

Na circa 6 weken wordt de garagedeur bij u thuis geleverd. Er wordt 1 dag voor de levering contact met u opgenomen over het tijdstip van de bezorging. Missen er onderdelen in uw pakket? Niet getreurd, neem contact op via (050) 302 2002 of vul het contactformulier in.

Stap 4 Montage

De volgende stap is de montage van de garagedeur. Bent u zelf handig of kent u iemand die handig is? Dan kunt u door middel van de montagevideo en handleiding de garagedeur zelf monteren. Mocht u liever een professional hebben die de deur monteert, dan brengen wij u graag in contact met een montagebedrijf.