Garantievoorwaarden

Of u nu bezig bent met een complete verbouwing van uw huis of alleen een nieuwe garagedeur plaatst, u zoekt altijd een garagedeur waarvan u vele jaren plezier heeft. Bij Onlinegaragedeur.nl bent u aan het juiste adres, want wij geven 1 jaar garantie* op de garagedeur.

In de afgelopen jaren heeft onze fabrikant de garagedeur steeds verder ontwikkeld. Tijdens deze ontwikkeling heeft deze fabrikant de consistente kwaliteit van de garagedeur in stand gehouden of waar mogelijk nóg verder verbeterd!

Tijdens de ontwikkeling is duurzaamheid altijd één van de belangrijkste uitgangspunten; daarnaast spelen montagevriendelijkheid, veiligheid en – natuurlijk – de prijs een belangrijke rol. Deze uitgekiende combinatie maakt de garagedeur van Onlinegaragedeur.nl tot wat hij is: uniek in deugdelijkheid én prijs.

Elke garagedeur die u bij ons in opdracht geeft, wordt op maat geproduceerd bij onze fabrikant. Aan het einde van de productie wordt de garagedeur gecontroleerd aan de hand van een 15-puntenlijst. Alle aspecten van de garagedeur worden nagekeken om fouten te voorkomen. Tevens worden er elke dag steekproeven verricht. De fabrikant kijkt of alles 100% in orde is.

Onze garagedeur is getest door de TÜV en voldoet aan de Europese CE-regelgeving en de EN-norm 13241-1.

Al met al: de garagedeur van Onlinegaragedeur.nl straalt niet alleen betrouwbaarheid uit, maar wordt werkelijk op alle fronten getoetst.

* Deze garantie is geldig indien de garagedeur onder normale condities op juiste wijze gebruikt wordt en indien er sprake is van onderhoud op de deur volgens de gebruikershandleiding van de fabriek. Garantie wordt verstrekt en beoordeeld door de fabrikant. De garantie vervalt als er sprake is van normale veroudering van het oppervlak of het product zelf, defecten die voortvloeien uit normale slijtage van onderdelen en herstellingen uitgevoerd door onbevoegd personeel of door gebruik te maken van niet originele onderdelen. De garantie gaat pas van kracht als de opdrachtgever aan al zijn verplichtingen, zowel financieel als anderszins jegens Onlinegaragedeur.nl heeft voldaan.

Uitdrukkelijk uitgesloten is schade als gevolg van verkeerd gebruik of montage, vandalisme, brandschade, (in-)braakschade, waterschade, schade als gevolg van andere natuurrampen en/of aanrijdingen en schade die niet voortvloeit uit normaal gebruik.