Betaalinformatie

Omdat u een product bestelt dat op maat voor u wordt gemaakt, dient u de garagedeur vooraf volledig te betalen. Uw garagedeur wordt in bestelling genomen wanneer Onlinegaragedeur uw betaling heeft ontvangen. Deze betaling kan via iDeal of overboeking

Vooruitbetaling via iDeal:

Deze manier is de snelste en veiligste manier van betalen. U heeft bij uw bestelling gekozen voor iDeal en het geld is door u ter plekke overgemaakt. De factuur die u ontvangt, is dus reeds voldaan. Als het geld door Onlinegaragedeur is ontvangen, wordt de garagedeur direct in productie genomen.

Vooruitbetaling via overschrijving:

U gebruikt de gegevens van onze factuur en maakt het volledige bedrag aan ons over. Uw garagedeur wordt in productie genomen als het bedrag door Onlinegaragedeur is ontvangen.

Afhaalkorting:

Kiest u ervoor de garagedeur zelf af te halen in Groningen, dan verlenen wij € 50 afhaalkorting op de totaalprijs van uw bestelling. De garagedeur wordt definitief in productie genomen nadat u het gehele bedrag heeft betaald. Ook hier geldt een levertijd van circa 6 weken, waarna u bericht krijgt en de garagedeur kunt afhalen in Groningen tijdens kantooruren.

Tip: Betaalt u via iDeal? Dan betaalt u veilig, u verkort bovendien de levertijd en het is niet nodig om persoonlijk aanwezig te zijn bij levering van uw nieuwe garagedeur!