MontageĀ 

Voor vragen over de montagebedrijven kunt u het contactformulier invullen of ons telefonisch bereiken van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur op (050) 302 2002.
Wij monteren zelf niet.

Montage

 

Als u besluit om de montage zelf uit te voeren, dan hebben wij een handige handleiding voor u gemaakt die u stap voor stap door het proces leidt. Zo kunt u zelf aan de slag gaan met het monteren van uw garagedeur. Wij raden u wel aan om deze handleiding zorgvuldig door te nemen voordat u begint met de montage. Het monteren van een garagedeur is namelijk een precisiewerk en het is belangrijk dat u alle stappen correct uitvoert.

Als het monteren van de garagedeur toch te lastig blijkt te zijn of als u er simpelweg geen tijd voor heeft, dan kunnen wij u helpen door u in contact te brengen met professionele montagebedrijven. Deze bedrijven hebben de juiste kennis en ervaring om uw garagedeur op een professionele wijze te monteren. Zo weet u zeker dat uw garagedeur op de juiste manier wordt geplaatst en kunt u genieten van een goed functionerende garagedeur.

Montage door een professioneel bedrijf

Als garagedeur leverancier hebben wij nauw contact met professionele montagebedrijven door heel Nederland waarmee wij u graag in contact brengen. Onze voorkeur gaat daarbij uit naar bedrijven die lid zijn van de NEBRIN. NEBRIN is een platform waarbij kennis en ervaring wordt uitgewisseld samen met andere industriedeur bedrijven.

Montagehandleiding

Bent u van plan om de garagedeur zelf te plaatsen? Dan hebben wij een montagehandleiding die u kan helpen om de garagedeur te monteren. Mocht de montagehandleiding niet genoeg zijn, dan hebben we ook montage video’s die u kunnen helpen voor de montage. Hieronder staan de verschillende railsystemen op een rijtje met elk een eigen montagevideo.