Betalen

Omdat u een product bestelt dat op maat voor u wordt gemaakt, dient u de garagedeur vooraf volledig te betalen of een aanbetaling te doen van 40%. Uw garagedeur wordt in bestelling genomen wanneer Onlinegaragedeur uw betaling heeft ontvangen.

Bij betaling in één keer wordt na ontvangst van het bedrag uw garagedeur direct besteld en afgeleverd op het door u aangegeven adres.  Bij 100% betaling vooraf betaalt u geen transportkosten!

Manieren van betaling:

Vooruitbetaling via iDeal:
Deze manier is de snelste en veiligste manier van betalen. U heeft bij uw bestelling gekozen voor iDeal en het geld is door u ter plekke overgemaakt. De factuur die u ontvangt, is dus reeds voldaan. Als het geld door Onlinegaragedeur is ontvangen, wordt de garagedeur direct besteld.

Vooruitbetaling via overschrijving:
U gebruikt de gegevens van onze factuur en maakt het volledige bedrag aan ons over. Uw garagedeur wordt besteld als het geld door Onlinegaragedeur is ontvangen.

Aanbetaling via overschrijving:
Kiest u voor gespreide betaling dan dient u een minimale aanbetaling te doen van 40% van het totaalbedrag alvorens uw garagedeur besteld wordt. 

Tip. Betaalt u via iDeal, dan betaalt u veilig en u verkort bovendien de levertijd. Het is dan ook niet nodig om persoonlijk aanwezig te zijn bij levering van uw nieuwe garagedeur!
 

U kunt nu direct naar onze online showroom gaan of de prijs van een nieuwe garagedeur berekenen.