Op zoek naar een sectionaaldeur op maat?

Op zoek naar een sectionaaldeur op maat?

Wilt u uw woning een prachtige upgrade geven met een sectionaaldeur die voor u op maat gemaakt is? Een mooie sectionaaldeur die perfect past bij uw huis is een waardevolle toevoeging, niet alleen voor de uitstraling van het vooraanzicht maar ook omdat het praktische waarde biedt. Zo zijn onze sectionaaldeuren goed geïsoleerd en zorgen ze ervoor dat u de warmte binnen in de garage houdt: dit scheelt in de energierekening!

Sectionaaldeuren zijn garagedeuren, die opgebouwd zijn uit verschillende secties. Deze panelen zijn aan elkaar bevestigd en het geheel schuift in een rechte lijn omhoog. Zo kunt u in uw garage veel ruimte besparen ten opzichte van een (dubbele) garagedeur die naar binnen of naar buiten opent.

Bij Onlinegaragedeur.nl bestelt u snel en gemakkelijk uw sectionaaldeur op maat. Al onze sectionaaldeuren worden in onze eigen fabriek gemaakt. Ons bedrijf heeft ruim 40 jaar ervaring met het fabriceren en leveren van topkwaliteit deuren. Wilt u meer weten? Bekijk onze handige module om uw deur zelf samen te stellen of neem contact met ons op wanneer u vragen hebt.

Kies de juiste uitstraling voor uw sectionaaldeur op maat

Bij het samenstellen van uw op maat gemaakte sectionaaldeur kunt u kiezen voor verschillende soorten panelen met verschillende soorten belijning. Zo geeft het Woodgrain (houtnerf) paneel ieder huis een mooie en klassieke uitstraling. Het Stucco (stucwerk) oppervlak is tijdloos en onze Satin (satijn) panelen geven een strakke en moderne uitstraling aan uw woning. Qua kleuren kunt u kiezen tussen vele verschillende RAL-tinten: zo creëert u de sectionaaldeur die uw garage helemaal afmaakt!

Stel uw eigen op maat gemaakte sectionaaldeur samen

Een sectionaaldeur samenstellen gaat gemakkelijk met onze handige module.

Stap 1: kies uw favoriete type en stijl deur uit in ons deuren overzicht;
Stap 2: in de module ‘deur samenstellen’ kiest u het deurtype dat u graag wilt bestellen;
Stap 3: geef in de module aan of u een handbediende of een elektrisch openende sectionaaldeur wilt bestellen;
Stap 4: voer de juiste afmeting van de deur in, van zowel de hoogte als de breedte (wilt u hier graag wat hulp bij? We hebben een handig document samengesteld waarin dit voor u wordt uitgelegd, deze kunt u hier downloaden.);
Stap 5: kies uw favoriete kleur uit: u kunt hierbij kiezen tussen wit (standaard) of een van de vele RAL-kleuren;
Stap 6: kies de opties die u graag wilt, zoals een geïntegreerde loopdeur of het SKG-politiekeurmerk.

Vervolgens kunt u ervoor kiezen om een offerte per e-mail te ontvangen, óf om de deur direct te bestellen!

Uw op maat gemaakte sectionaaldeur razendsnel en gratis geleverd

We maken alle sectionaaldeuren in onze eigen fabriek. Zodoende hebben we altijd de volledige controle over het gehele productieproces en kunnen we de deuren volledig naar uw wensen fabriceren, in de afmeting die aansluit bij uw garage. Na de productie leveren we de deur gratis bij u thuis af!

*Vanwege de drukte kunnen we momenteel niet garanderen dat we de deur binnen onze gebruikelijke termijn van 4 weken kunnen leveren. We houden u op de hoogte van uw bestelling!

Uw partner in op maat gemaakte sectionaaldeuren in Groningen

Ons bedrijf heeft al ruim 45 jaar ervaring met het produceren en leveren van topkwaliteit op maat gemaakte sectionaaldeuren. Deze ervaring zetten we graag voor u in: zo weet u zeker dat u de perfecte op maat gemaakte deur ontvangt.

Neem contact op om de mogelijkheden door te spreken of wanneer u meer wilt weten over onze dienstverlening of over onze sectionaaldeuren.

Informatie

Categorie:
Datum: 4 mei 2023