Veiligheid en duurzaamheid

Onlinegaragedeur biedt u een garantie op veiligheid en duurzaamheid!

VEILIGHEID

Veiligheid in en om uw woning is belangrijk. Bij de constructie en bediening van onze garagedeuren staat veiligheid dan ook voorop. Uw garagedeur moet langdurig betrouwbaar functioneren en  eenvoudig en veilig bediend kunnen worden. Vanzelfsprekend moet uw garagedeur goed afsluitbaar zijn.

Vingerklembeveiliging:
Alle garagedeuren in ons programma hebben standaard vingerklembeveiliging. Een wettelijk verplichte beveiliging, die voorkomt dat uw vingers bij het openen en sluiten van de garagedeur beklemd kunnen raken tussen de panelen.
 

Vingerklembeveiliging


Veerbreukbeveiliging:
Onze garagedeuren zijn standaard uitgerust met de wettelijk verplichte veerbreukbeveiliging. Deze zorgt ervoor dat de garagedeur zich in onvoorziene situaties niet plotseling sluit, waardoor onveilige situaties en schade zouden kunnen optreden.

Inbraakbeveiliging:
Woninginbraak is helaas aan de orde van de dag. Het is dus belangrijk dat uw garagedeur goed beveiligd is. De afsluitingen op onze garagedeuren zijn gekeurd en gecertificeerd door de Stichting Kwaliteit Gevelelementen (SKG). Het SKG-keurmerk is een belangrijk beveiligingsonderdeel van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®.
 

SKG / Inbraakbeveiliging


Optilbeveiliging:
Indien uw garagedeur wordt voorzien van een bediening met elektrische motor, beschikt u automatisch over een optilbeveiliging. De motor beschermt uw garagedeur tegen optillen door tegendruk op te bouwen wanneer iemand de garagedeur met de hand wil openen.

Onderloop- en obstakelbeveiliging:
Onze elektrisch bediende garagedeuren beschikken standaard over een krachtbegrenzing. Deze zorgt dat de garagedeur bij geringe tegendruk, van bijvoorbeeld uw kind of uw auto, direct automatisch weer omhoog gaat.

DUURZAAMHEID

Bent u op zoek naar een duurzame deur? Dan zit u hier goed!

De garagedeuren van Onlinegaragedeur worden uitsluitend gefabriceerd met hoogwaardige en duurzame materialen. Onze garagedeuren hebben hierdoor een hoge isolatiewaarde. Dit biedt een hoog comfort in uw garage, maar ook lagere energiekosten. De kou van buiten zal immers niet binnen kunnen dringen via de deur en u verspilt dus geen energie.


U kunt nu direct naar onze online showroom gaan of de prijs van een nieuwe garagedeur berekenen.