Techniek

Om uw garagedeur nog soepeler en geruislozer door het geleidingssysteem te laten lopen, hebben we enkele innovaties toegepast. Bovendien zorgen de 30 mm brede afdichtingrubbers voor een perfecte afsluiting.

Smart-Connection:
Een goed voorbeeld van deze slimme techniek is de door ons gepatenteerde Smart-Connection®. De Smart-Connection® is de verbinding tussen de horizontale en verticale rails. Onze innovatieve oplossing maakt de garagedeur nagenoeg geluidloos en minder slijtagegevoelig.
 

Garagedeur Smart-Connection


Aluminium bocht:
In het geleidingssysteem maken wij standaard gebruik van een in aluminium uitgevoerde bocht. Dit hoogwaardige materiaal geeft de bocht een perfecte pasvorm en voorkomt vroegtijdige slijtage. Wederom hebben wij gekozen voor de kwalitatief beste oplossing.
 

Garagedeur aluminium bocht


Betrouwbare afdichting:
De garagedeur moet uw gevel wind- en waterdicht afsluiten. Daarom zijn onze garagedeuren voorzien van een 30 mm breed flexibel EPDMrubber. De breedte en flexibiliteit van het rubber garandeert een betrouwbare gevelafsluiting en beschermt uw garage onder wisselende weersomstandigheden perfect tegen tocht en vocht.

 

Garagedeur afdichting


Gegalvaniseerde torsieveren:
De torsieveren zijn een uitermate belangrijk onderdeel van uw garagedeur. Wij passen daarom altijd minimaal 2 torsieveren toe en bij grote garagedeuren kan er zelfs sprake zijn van 4 torsieveren. Torsieveren zorgen voor de balans van uw garagedeur en zijn dus onmisbaar. Wij maken uitsluitend gebruik van gegalvaniseerde torsieveren zodat corrosie geen kans heeft.

 

Garagedeur torsieveren

 

U kunt nu direct naar onze online showroom gaan of de prijs van een nieuwe garagedeur berekenen.